Kierownik lokalu gastronomicznego

Praca: Kierownik lokalu gastronomicznego


Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Kierownik lokalu gastronomicznego
Miejsce pracy: Łódź
Numer: StPr/24/1594
OBOWIĄZKI:
- organizacja pracy w lokalach gastronomicznych- zlecanie zamówień- negocjowanie zamówień i dostaw od bengalskich kontrahentów (lokal specjalizuje się w kuchni bengalskiej) - praca w dni wolne- umowa o pracę na czas określony: 3 lata
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Język: bengalski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany


Wymagania inne:

umiejętność organizacji pracy w lokalach gastronomicznychumiejętność zarządzania zespołem

Miejsce pracy:

Łódź


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 3 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi