Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

Praca: Szef Kuchni / żywienie zbiorowe


Szef Kuchni / żywienie zbiorowe
Miejsce pracy: Wartkowice
Dussmann Polska Sp. z o.o., międzynarodowa firma świadcząca usługi z zakresu Facility Management, do swojego Zespołu zatrudni

Szefa Kuchni / żywienie zbiorowe

Miejsce pracy: Wartkowice
Oferujemy:
  • Atrakcyjne i uczciwe wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę (po okresie próbnym).
  • Zwrot kosztów dojazdu do miejsca pracy.
  • Pracę w systemie równoważnym (6:00-14:00;18:00-2:00) , w tym 1-2 weekendy w miesiącu.
  • Możliwość rozwoju w strukturach firmy oraz profesjonalne szkolenia.
  • Pracę w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku.
Zakres obowiązków:
  • Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności.
  • Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów.
  • Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy.
  • Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta.
  • Składanie zamówień, kontrola magazynów, kosztów spożywczych oraz dokumentów od dostawców.
  • Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu.
  • Sprzątanie stanowiska pracy.
  • Kontrola punktów HACCAP.
Oczekujemy:
  • Doświadczenia na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej.
  • Znajomości tradycyjnej kuchni polskiej.
  • Umiejętności kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej.
  • Odpowiedzialności za jakość, świeżość oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań.
  • Kontroli pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników.
  • Aktualnego zaświadczenia z badań sanitarno – epidemiologicznych.