Praca: Kucharz kuchni wietnamskiej


Powiatowy Urząd Pracy w Pabianicach
Kucharz kuchni wietnamskiej
Miejsce pracy: Pabianice
Numer: StPr/24/0678
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej w oparciu o oryginalne przepisy i półprodukty.[Praca na czas określony] : Trzy lata
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

[Inne] : Praca w systemie dwuzmianowym tj. w godzinach od 8:00 do 16:00 lub od 12:00 do 20:00. Wymagana znajomość przygotowania dań kuchni wietnamskiej w oparciu o oryginalne przepisy, półprodukty i przyprawy kuchni wietnamskiej.

Miejsce pracy:

Pabianice


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 300 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Pabianicach



Zobacz podobne oferty

h3

Kucharz kuchni orientalnej

Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Lokalizacja: łódzkie/ Łódź
Dodane: wczoraj
- przygotowywanie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej- praca w dni wolne- godziny pracy: między 10, a 20 Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: umiejętność...
POZNAJ OFERTĘ

Kucharz kuchni bengalskiej

Powiatowy Urząd Pracy w Radomsku

Lokalizacja: łódzkie/ Przedbórz
Dodane: wczoraj
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI BENGALSKIEJ WEDŁUG ORYGINALNYCH RECEPTUR Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: [Umiejętność 2] : UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WEDŁUG...
POZNAJ OFERTĘ

Kucharz

Powiatowy Urząd Pracy w Poddębicach

Lokalizacja: łódzkie/ Zieleń (pow. poddębicki, gm. Uniejów), Zieleń
Dodane: wczoraj
Przygotowywanie posiłków, sporządzanie listy zakupów itp. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne:
POZNAJ OFERTĘ

Kucharz

Powiatowy Urząd Pracy w Łęczycy

Lokalizacja: łódzkie/ Łęczyca
Dodane: 2024-09-05
1. Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu.2. Racjonalnie gospodarowanietowarem. 3. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.4. Porcjowanie i wydawanie posiłków.5. Przetrzepanie zasad estetyki oraz przepisów...
POZNAJ OFERTĘ