Praca: Kucharz kuchni orientalnej


Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Kucharz kuchni orientalnej
Miejsce pracy: Zduńska Wola
Numer: StPr/24/0319
OBOWIĄZKI:
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, obsługa urządzeń kuchennych- przede wszystkim grilli- opiekaczy- pionowego i poziomego (kontaktowego), obsługa noża elektrycznego do mięsa
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe


Wymagania inne:

- znajomość kuchni arabskiej, indyjskiej lub bengalskiej- umiejętność obsługi grilla-opiekacza pionowego elektrycznego i gazowego, grilla kontaktowego poziomego, elektrycznego noża do mięsa (kebabu)- praca w godz. 12.00 - 20.00, również w dni wolne

Miejsce pracy:

Zduńska Wola


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 300 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli



Zobacz podobne oferty

h3

Kucharz kuchni azjatyckiej

Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli

Lokalizacja: łódzkie/ Zduńska Wola
Dodane: wczoraj
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami i przepisami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy...
POZNAJ OFERTĘ

Kucharz kuchni orientalnej

Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Lokalizacja: łódzkie/ Łódź
Dodane: wczoraj
- przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej- praca w dni wolne- umowa o pracę na czas określony: 3 lata Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne:...
POZNAJ OFERTĘ

Kucharz kuchni orientalnej

Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Lokalizacja: łódzkie/ Łódź
Dodane: wczoraj
- przygotowywanie dań kuchni orientalnej według oryginalnych receptur- praca w dni wolne- umowa o pracę na czas określony: 3 lata Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne:...
POZNAJ OFERTĘ

Kucharz

Powiatowy Urząd Pracy w Łęczycy

Lokalizacja: łódzkie/ Łęczyca
Dodane: 2024-07-23
1. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującym menu.2. Racjonalne gospodarowanie towarem, minmalizowanie strat.3. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.4. Utrymanie porządku i higieny w miejscu pracy.5. Współpraca z...
POZNAJ OFERTĘ