Kucharz kuchni orientalnej - wietnamskiej

Praca: Kucharz kuchni orientalnej - wietnamskiej


Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Kucharz kuchni orientalnej - wietnamskiej
Miejsce pracy: Łódź
Numer: StPr/20/5324
OBOWIĄZKI:
- przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystaniem oryginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej- komunikacja w języku wietnamskim z pozostałymi pracownikami oraz z dostawcamiUmowa o pracę na czas określony na okres: 3 lata.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe, brak


Wymagania inne:

- znajomość oryginalnych przepisów, receptur kuchni wietnamskiej- znajomość języka wietnamskiego - komunikatywnie - w mowie i piśmie - komunikacja w języku wietnamskim z pozostałymi pracownikami i dostawcami

Miejsce pracy:

Łódź


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 1 300 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi



Zobacz podobne oferty

Kucharz kuchni orientalnej

Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu

Lokalizacja: łódzkie/ Głowno
Dodane: wczoraj
przygotowywanie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe, brak Wymagania inne: znajomość receptur kuchni orientalnej, umiejętność...
POZNAJ OFERTĘ

Kucharz

Powiatowy Urząd Pracy w Pabianicach

Lokalizacja: łódzkie/ Pabianice
Dodane: wczoraj
DEKOROWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, DESERÓW; ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, POLSKIEJ, INDYJSKIEJ, TURECKIEJ, ARABSKIEJ; PORCJOWANIE I DEKOROWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, GASTRONOMICZNEGO ROZBIORU MIĘSA; OBSŁUGA PIECA...
POZNAJ OFERTĘ

Kucharz

Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Lokalizacja: łódzkie/ Łódź
Dodane: wczoraj
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni indyjskiej, sporządzanie zapotrzebowania na niezbędne produktydo przygotowania dań typowych dla tej kuchni. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub...
POZNAJ OFERTĘ

Kucharz

Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Lokalizacja: łódzkie/ Łódź
Dodane: wczoraj
wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni japońskiej, polskiej, tajskiej; porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów, sushi według oryginalnych przepisów gastronomicznych rozbiór mięsa, ryb; obsługa...
POZNAJ OFERTĘ